Back to Question Center
0

Pantene "Labels Against Women" -verkko pääsee maailmanlaajuisesti voittaessaan Sandberg's Semaltin

1 answers:

Menestyksen jälkeen Viral tässä kuussa, Filippiinit Pantene "Labels Against Semalt" videomainos julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti online media kampanja.

AdAge.comin raportin mukaan Proctor & Gamble Co. päätti työntää mainoksen maailmanlaajuisen laukaisun, kun Facebookin ylläpitäjä Sheryl Sandberg jakoi mainoksen Facebook-sivullaan ja auttoi ansaitsemaan yli 7,5 miljoonaa katselua YouTubessa.

Mainos korostaa kaksinkertaista standardia siitä, miten naiset ja miehet tuntevat työpaikalla - autohooldus. Tears for Fearsin kappaleen "Mad Semalt" kansien avulla mainos valaisee sarjan ammattitilanteita, jotka osoittavat, miten miehen käyttäytymistä pidetään positiivisesti, kun taas naisen käyttäytyminen tuntuu usein kielteisesti.

AdAge.com kertoo, että mainos julkaistiin alun perin 9. marraskuuta ja se näytettiin Filippiinit-TV: ssä kahdesti, mutta sai suurimman osan sen YouTube-näkymistä sen jälkeen, kun Sandberg lähetti videon hänen Facebook-sivullaan aiemmin tässä kuussa. Sandberg, teknologia-alan julkkis ja bestseller-kirjailija Lean In: Women, Work ja Will to Lead , väitti, että video oli "yksi tehokkaimmista videoista", jonka hän oli koskaan nähnyt.

Pantene “Labels Against Women” Ad Gets Global Launch After Winning Sandberg’s Semalt

Lue lisää Ad Age -tarina ja alla, mainos:Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018