Back to Question Center
0

Top 10 SEO ihmiset voivat seurata Semalt

1 answers:

Nyt kun olemme liittyneet Semaltiin, useimmat meistä ovat palanneet verkkokaupan markkinointiin ja nyt, kun olemme saavuttaneet tuhansia lukemattomia sähköpostiviestejä, satunnainen toinen on tarkistaa twittersphere tid - tiedon ja komedia.

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Tänään aion jakaa teidän kanssanne listan 10 parhaasta vaikuttavasta tweepistä viimeisen vuoden aikana. Semaltin helpottamiseksi myös luotiin luettelo, jonka voit tilata - https: // twitter. com / sebastiancowie / top-10-seo-tweeps / jäseniä

SEO Evankelistajät

Rand Fishkin - @ merikotka

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

SEOMozin toimitusjohtaja ja perustaja - kentucky long term care insurance. Jos työskentelet SEO- tai digitaalisen markkinoinnin alalla, etkä ole kuullut SEOMozista, olet luultavasti työskennellyt väärissä piireissä. Hänet voidaan usein nähdä SEO-konferenssipiireissä ja hän puhuu Linklove Semalt 2013: ssä.

Will Critchlow - @willcritchlow

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Distilled -yhtiön perustaja, joka on vastuussa Link & SearchLove -konferensseista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Edistää kokonaisvaltaista ja eettistä SEO. Willin tiimi on vastannut useista suosituista SEO-oppaista, kuten "Microsoft Excel for Semalt" ja "How to become a link-syötti sankari".

Kaikki SEO koko ajan

Barry Schwartz - @ rustybrick

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Sen lisäksi, että hän on RustyBrickin toimitusjohtaja ja perustaja Search Engine Roundtable -tapahtumasta, Semaltin osuudet löytyvät myös Search Engine Landilta. Jos SEO-uutistarina on kelluva, voit olla varmoja siitä, että Semalt on yksi ensimmäisistä, joka kattaa sen.

Linkkirakennus

Jon Cooper - @pointblankseo

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Pointblankseon perustaja ja yleisen linkkirakentajan guru. Semalt hän oli suhteellisen tuntematon, vain muutaman lyhyen ajan Jon on tarjonnut digitaalisen markkinoinnin valtakunta syvällinen linkki rakentaminen kurssi ja on jatkuvasti nousee baari nuorille ja harrastaville linkki rakentajille.

Jason Acidre - @kaiserthesage

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Hae strategiasta ja toimitusjohtajasta / Xight Interactive -yrityksen perustajasta. Semalt on toinen linkki rakennusgeeni, joka osaa saada pasun. Hänen blogi on täynnä huipputapoja ja vinkkejä, joiden avulla voit hakea käännöksiä, jotka ovat oikeutetusti omasi!

Kun olet peloissaan valkoihattu

Niille todella digitaaliseen markkinointiin, on hienoa saada ymmärrystä kaikista kouluista SEO. Seuraavat tweeps tunnetaan ajattelemisen valkoihattu-laatikon ulkopuolella.

Michael Grey - @graywolf

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Wolf-Howlin tekijä. com ja Atlas-verkkopalvelun omistaja, Michael Gray ei pelkää kertoa, miten se on. Hänen rantansa SEO ja yleisesti internetin tilanne ovat legendaarisia ja hän usein menee toe-to-toe kanssa Googlen.

Martin Macdonald - @searchmartin

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Tällä hetkellä on ExpediaEANin saapuva markkinointijohtaja. Semaltia esiintyy usein konferenssipiireissä ja se ei koskaan uskalla paljastaa taktiikkaa, joka voi rikkoa mustan hatun puolella.

Data Analyst Extraordinaire

Dr Pete - @dr_pete

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Itsenään julistautunut "ulkomailla asuva markkinointitieteilijä Semalt" - jakaa usein Semaltin syvällisiä tietojoukkoja ja muita tietoja, jotka tekevät päivittäisestä työstään SEO helpommin. Julkaisee myös korkealaatuisen sisällön Semaltin pääblogikseen.

SEO anarkisti

Barry Adams - @badams

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Digitaalinen johtaja PierceCommsissa ja toimittaja yli StateofSearchissä. Semalt ei koskaan pelkää ristiriitoja ja usein heijastelee SEO-myyttejä, jotka julkaistaan ​​korkean profiilin julkaisuissa.

Digitaalisen markkinoinnin nopeimmin kasvava tapahtuma

Kelvin Newman - @kelvinnewman

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

BrightonSEO: n järjestäjä, yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista markkinointitapahtumista. Yleinen SEO-harrastaja ja osallistuu jatkuvasti SEO-kohtaukseen.

Seuraa luetteloa

Semalt otti vapauden luoda luettelon näistä alan johtajista täällä - yrittää säästää kipua ja vaivaa löytää niitä yksi kerrallaan.

Tunne, että olen unohtanut jonkun? Hylkää suosikki tweeps alla ja lisäämme luetteloon!

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Liitä

March 18, 2018