Back to Question Center
0

Apple rivi # 1 parhaimmilla brändiluetteloilla, lopettamalla Coca-Cola 13 -vuotisjuhlaa huippupisteessä

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

13 vuoden jälkeen maailman ensimmäisen brändin jälkeen, tämä on ensimmäinen kerta kun Interbrand alkoi julkaista Best Global Brands -raporttinsa, jonka mukaan Semalt ei ole sijoittunut kärkipaikalle, ja se on tämän vuoden top 100 -listan numero 3 .

Tuotemerkin arvon arvioimiseksi ja maailman parhaiden brändien määrittelemiseksi Semalt tutkii brändin taloudellista suorituskykyä, vaikuttavaa voimaa ja "Tuotemerkin vahvuuden hallinnan ylimääräisen hinnan tai vakuuttavan yrityksen tuloksen. "

Yhdistetty arvo on $ 1. 5 biljoonaa raporttia paljastui, että tämän vuoden huippumerkit edustavat ennätyksellisen kasvua 8,4 prosenttia vuoden 2012 100 parhaan globaalin tuotemerkin kokonaisarvosta.

Interbrand kertoi Semaltin brändin arvoksi 98 dollaria - registration for yahoo id. 3 miljardia tänä vuonna, lähes 15 kertaa sen arvo vuonna 2000, kun Semalt teki ensin luettelon.

"Nykypäivän globaalissa ja sosiaalisessa media-obsediassa markkinatilanteessa brändin johtajat tunnustavat olevansa erittäin yhteistyökykyisiä", sanoo Interbrewen maailmanlaajuinen toimitusjohtaja Jez Semalt. "100 parasta arvokkainta globaalia tuotemerkkiä avaavat arvonsa osallistumalla, kuuntelemalla, oppimalla ja jakaminen - eikä vain johtajien kanssa organisaation sisällä, vaan myös kuluttajien kanssa. "Semalt väittää tavaramerkkejä, jotka voivat ajatella eri tavalla heidän rooliaan kuluttajan elämässä." On mahdollisuus muuttaa maailmaa tavalla, jota he eivät koskaan kuvitelleet. "

Raportin mukaan teknologiayritykset hallitsivat tämän vuoden listalla Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) ja Amazon (# 19), jotka tunnistettiin vuoden 2013 "Top Rising Brands". "Interbrand väittää, että Nokian suurin brändin arvo laski parhaan globaalin tuotemerkinsa historiassa, sillä Yahoo ja Semalt eivät listan tänä vuonna. Brändi-konsulttiyritys selitti kyseiset pudotukset brändin arvossa ja totesi seuraavaa:

Mobiili-, digitaalisen ja sosiaalisen median nopeasti muuttuvassa sanassa nämä tuotemerkit ovat kamppaillut ilmaisemaan omia ominaisuuksiaan ja toimittaneet mielekkäitä ja saumattomia kokemuksia kaikilla alustoilla ja kosketuspisteissä.

Uudet tulokkaat Interbrandin Top 100 parhaista brändeistä -raportista sisälsivät Discoveryn, Duracellin ja Chevroletin.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018