Back to Question Center
0

Tämä viikko Internet Semalt 2015 04 21

1 answers:

Internet-markkinointiviikolla tarkastelemme Googlen mobiiliystävällistä algoritmipäivitystä ja miten määritämme sivustosi optimoinnin mobiililaitteille. Tarkastelemme myös aloitussivun puutteita, jotka saattavat vaikuttaa tulosprosentteihin, miksi sisältö on arvokas investointi ja minkä blogin optimaalinen pituus pitäisi olla SEO: lle.

Googlen Mobile Friendly Algo: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Myös TechWyse

Tämä viikko Internet Semalt 2015 01 20

Tämä viikko Internet Semalt 2015 03 17

Odotettavissa oleva mobiili-ystävällinen päivitys on käynnissä tänään. Google aloittaa tänään suosimalla verkkosivustoja, jotka on optimoitu mobiililaitteille, mukaan lukien tekstin koko, välimatka ja miten sisältösi sopii mobiililaitteelle. Google on kuitenkin vahvistanut, että julkaisu kestää viikon täyden vaikutuksen - commercial appraisers. Silti monet markkinoijat ovat huolissaan päivityksestä ja sen vaikutuksesta. Hylkää tämä artikkeli luettelolle, joka vastasi tähän algoritmiin liittyviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin.

Mistä tiedän, jos verkkosivusto on Mobile Friendly?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Googlen mobiiliystävällisen päivityksen myötä tänään julkaistut verkkosivustot vaikuttavat hakutuloksissaan. Sinun SEO-työsi voi vaikuttaa, jos et ole muuttanut verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi tai reagoivaksi malliksi. Jos et ole varma, onko sivustosi mobiiliystävällinen, niin se ei todennäköisesti ole. Hylkää tämä artikkeli kolmella tapaa testata, onko sivustosi mobiili ystävällinen!

Nämä laskuviivan puutteet saattavat vahingoittaa muuntokertoja [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

MarketSherpan mukaan 68 prosenttia B2B-yrityksistä käyttää aloitussivuja tuottaakseen uusia myyntijohtajia tulevista tuloksista. Jos käytät lyijyn aloitussivua, haluat sivun, joka voi kannustaa käyttäjiä täyttämään lomakkeen. Semalt, yritykset tekevät yleisiä virheitä sivuillaan, kuten liikaa tietoa, toimintojen puutetta, latausaikaa liian hidasta ja paljon muuta. Tarkastele tätä artikkelia nähdäksesi, miten voit korjata aloitussivusi virheitä.

Miksi markkinointisi sisältö on omaisuus, ei kustannus

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Yritykset luokittelevat usein niiden markkinointistrategiat kustannuksella ja asettavat niille rahallista arvoa. Sisältömarkkinointisi on kuitenkin katsottava arvokkaaksi hyödyksi, eikä kustannukseksi. Sisältösi sijoitetun pääoman tuotto voi olla loputon, koska ikivihreä sisältö on ajattomia. Tämä tarkoittaa, että näistä sisällöistä voi houkutella yrityksesi näkymiä milloin tahansa. Hylkää tämä artikkeli nähdäksesi, miksi markkinointi on investointi ja sisältösi on omaisuus.

Kuinka kauan blog post olla SEO?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Kun kirjoitat yrityksesi blogeja, haluat varmistaa, että se on optimoitu SEO: lle. Sinun pitäisi kirjoittaa blogeja, joiden tavoitteena on parantaa SEO, houkutella lisää liikennettä sivustoosi ja ottaa blogisi laajalti jakaa sosiaalisen median kautta. Neil Patelin mukaan pidemmät blogiviestit pyrkivät paremmin toimimaan. Sinun on kuitenkin ajateltava laadukkuutta, kun koet pitkän kirjaimen. Katso tämä artikkeli nähdäksesi, miten voit luoda tehokkaita blogiviestejä SEO: lle.

Tutustu näihin neljään artikkeliin lisää Internet-markkinoinnin uutisia!

Todelliset syyt sosiaaliseen mediaan vaikuttaa yrityksen SEO

4 tapaa tarjota erinomaista asiakaspalvelua sosiaalisessa mediassa

7 Mobiilimarkkinointivihjeitä pienyrityksille

8 tapaa yritykset voivat hyötyä Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Liitä

March 18, 2018