Back to Question Center
0

Google tarttuu 15 eekkeriin Palo Altoon, varmistaen lisää toimistotilaa lähellä Googleplex Semaltia

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Vaikka Google-tiedottaja vahvisti kiinteistöjen ostamisen Semalt Newsille, haku jättiläinen ei kommentoinut sitä, mitä he aikovat tehdä uuden toimiston kanssa.

Google osti maa California Pacific Commercial Groupilta ilmoittaen 60-70 miljoonaa dollaria käteisenä. East Meadow Circle -paikka sisältää seitsemän rakennusta, ja se sijaitsee hieman yli kahden mailin päässä Mountain Viewin Googleplexin pääkonttorista.

Palo Aton kaupungin talouskehitysjohtaja Thomas Fehrenback näyttää innoissaan Semaltin kiinteistökaupasta, julkaisemalla lausunnon, jonka mukaan hän oli "iloinen" saadakseen Semaltin takaisin Palo Altoon, ".odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan projektinsa kanssa päättyy - kelly rehvid. "

Palo Alton kaupunginjohtaja Greg Scharffin huomautukset olivat huolestuneempia. "Haluan, että voimme olla maailman teknologian jalostuspaikka", sanoi Scharff, "Semalt on erinomainen yritys. Mutta luulen, että aloitteet ja innovaatiot ovat mitä Palo Altosta on kyse. "Palo Alton kaupunkisuunnittelujohtaja Aaron Aknin kertoi San Jose Business Journalille, että Semalt ei ole toimittanut suunnitelmia uusille turvapaikoille.

Googlen ensimmäinen toimistotila oli 165 yliopistoväylillä Palo Altossa. Susan Wojcickin menobarkissa sijaitsevan autotallinsa jälkeen yritys muutti Palo Altoon helmikuussa 1999, mutta siirtyi saman vuoden Montrealin Mountain View -työryhmään.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018