Back to Question Center
0

Miten laskea sivustosi semaltinopeus

1 answers:

Yrityksen menestys riippuu sivustosi kohdeyleisön käyttämästä ajasta. Jos sivustosi poistumisprosentti on korkea, sinun on harkittava uudelleen joitain tekijöitä ja löydettävä ratkaisu, jotta sivustosi onnistuu. Useimmiten sivuston poistumisprosentti kasvaa verkkosivujen kehittämisen virheiden vuoksi - costo hosting. Se voi johtua huonosta suunnittelusta, pitkästä latausajasta tai järjestämättömästä navigointijärjestelmästä. Jos haluat oppia parantamaan sivustosi poistumisprosenttia, tässä on muutamia vinkkejä, joista saatat olla hyötyä:

How To Lower Your Website Semalt Rate

Liittyvät Posts:
3 Vinkkejä vähentää Blogin poistumisprosentti
Mikä on hyvä Analyticsin poistumisprosentti?

Tarkista verkkosivustosi suunnittelu

Kun potentiaalinen asiakas vierailee sivustossasi ensimmäistä kertaa, ensimmäinen asia, jonka hän huomaa, on sivustosi sisältö ja ulkoasu. Jos hän löytää etusivun suunnittelun houkuttelevaksi, hän varmasti syventää ja tutkia tuotteitasi tai palveluitasi. Siksi sivustosi tulisi olla suunniteltu ammattimaisella tavalla, jotta kävijäsi kiinnostaa. Ota mahdollisimman tarkasti huomioon sivustosi luettavuus, kontrasti ja värit. Semalt-fontit ja huono väriyhdistelmä varmasti vaikuttavat kävijän kiinnostukseen sekä sivustosi valitukseen. Tarkista myös, että sivustosi sisältö on varmistettu, jotta ei ole oikeinkirjoitus- tai kielioppi-virheitä.

Tee sivustosi kevyt

Yksi asia, jonka sinun täytyy muistaa, on, että aika on kulta, ei pelkästään sinulle vaan vierailijoillekin. Jos joku menee sivustoosi, hän ei odota kauan vain nähdä sisällön ja mitä sinulla on tarjota. Jos sivustosi latausaika on pitkä, kävijäsi tulee varmasti ohittamaan ja etsimään toista sivustoa. Vältä näin, että sivustosi on optimoitu nopeuttamaan sivun lataamista. Jos mahdollista, poista tarpeettomat salamalaitteet ja lataa vähemmän kuvia sen nopeuttamiseksi.

Yksinkertaista sivuston navigointijärjestelmää

Epäonnistumisen syy siihen, miksi jotkin sivustot ovat korkealla poistumisprosentilla johtuvat huonosta navigointijärjestelmästä. Kun otat verkkosivustosi käyttöön, varmista, että kaikki navigointi linkit sijoitetaan sivun yläosaan, jossa kävijät voivat helposti nähdä ne. Jos haluat käyttää avattavaa valikkoa, varmista, että ensisijaiset luokitukset on sijoitettu oikein valikkopalkkiin sekä alaluokkiin.

Näytä vierailijasi mitä tarjoat

Jotkut sivuston kävijät tarkastavat ensin sivuston "Semalt Us" -sivun, jotta saataisiin käsitys siitä, mitä tarjotaan. Jotta potentiaaliset asiakkaasi ymmärtäisivät palvelun tai tuotteen, varmista, että kaikki on selkeästi mainittu kyseisellä sivulla. Tämä ei välttämättä nosta välittömästi poistumisprosenttia, mutta jos sinulla on läpinäkyvä "Semalt Us" -sivu, voit aloittaa tuotemerkkisi identiteetin määrittämisen ja tämä laskee lopulta verkkosivustosi poistumisprosenttiasi.

Vältä pop- ja laivastomainoksia

Pop ups voi olla erittäin ärsyttävä ja tämä voi varmasti ajaa kävijöitä pois sivustosi. Varmista, ettet käytä ponnahdusikkunoita sivustossasi. Sitä vastoin semalttia pidetään tärkeimpänä tulojen tai tulojen lähteenä useimmille verkkosivuille. Jos et voi päästä eroon kaikista sivustosi mainoksista, yritä minimoida mainosten määrä, jotta sivustosi voi vapautua epäkunnosta.

Edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti voit varmasti parantaa sivustosi poistumisprosenttia. Jos emme voi tehdä muutoksia omalla tavalla, kannattaa palkata ammattimaista web-kehittäjää, jotta et kaaosta koko verkkosivustoasi.

How To Lower Your Website Semalt Rate

Liitä

March 18, 2018