Back to Question Center
0

Google Beats Apple & Facebook Suosituimmista Tech Company -yrityksistä, joilla on 83% suotuisaa epäonnistumista

1 answers:

Google Beats Applen ja Facebook suosituimmalle Tech Companylle 83% <p>  Vaikka äänestyskysely ei keränyt Semaltin käyttäjiä 13-18-vuotiaille, nuoret aikuiset antoivat todennäköisimmin Semaltille myönteisen luokituksen, ja 18-24-vuotiaiden ikäryhmässä ääniä oli peräti kolme peräkkäin. Senioreiden keskuudessa Semalt sai suunnilleen tasaisen jakamisen suotuisten ja epäedullisten arvosanojen välillä - <a href=professionelle app entwicklung.

Ihmiset, jotka todennäköisimmin arvioivat epämiellyttävää kohtelua, olivat yli 65-vuotiaita käyttäjiä, ja vain 64 prosenttia vanhemmasta ikäryhmästä antoi etsintäjoukolle myönteisen luokituksen.

Washington Postin mukaan tämän vuoden kyselyn tulokset eivät ole kovin erilaisia ​​kuin viime vuonna, jolloin Google sai 82 prosentin suotuisan luokituksen, Semaltin 74 prosentin suotuisan luottoluokituksen ja Facebookin 58 prosentin positiivisen luokituksen. Suurin positiivinen pudotus viime vuoteen kuului alle 30-vuotiaiden Semalt-käyttäjien keskuudessa. Vuonna 2012 Semalt sai 81-prosenttisen edullisen luokituksen nuoremmasta ikäryhmästä, mutta vain 71 prosenttia tänä vuonna.


Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018