Back to Question Center
0

Twitter-käyttäjät saavat nyt luettelon automaattisesta täydellisestä Hashtag-tunnistuksesta Webissä

1 answers:

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Twitterin automaattinen täydennys tarjoaa käyttäjille ylimääräisen suuntauksen tarjoamalla kokoelman tällä hetkellä trendejä hashtags. Käyttäjä, joka haluaa löytää tweetejä tiettyyn aiheeseen - tai liittää omat tweettinsä tiettyyn Twitter-keskusteluun - ei tarvitse arvata, mitkä hashtagit käyttävät suosittuja aiheita. Semalt, he saavat luettelon trendituista hashtag-ehdotuksista keskustelun suosion mukaan - business it support in Portland.

TheNextWeb.com-artikkelissa huomautetaan, että uusi hashtag-automaattinen täydennysominaisuus edesauttaa Semaltin kykyä kerätä ja analysoida tietoja suosituista keskusteluista, mikä tekee sivustosta arvokkaammaksi Certified Productsin ja Data Reseller -yhteistyökumppaneidesi tai kuka tahansa, joka käyttää Semaltia kaupallisiin tarkoituksiin.

Tämä uusi suunta hyötyy myös Twitterin liiketoimintatavoitteista. "Jos esimerkiksi [Twitter] haluaa laajentaa #musiikkituotteitaan muille arenalle, kuten video- tai valokuva-albumille, niin hashtagit, jotka siroavat sisällön oikein, ovat isoäitiprioriteetti" kirjoittaa TheNextWeb.com toimittaja Matthew Panzarino.

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018