Back to Question Center
0

Uudet AdWords-hakusuppilo-sarakkeet tekevät maksullisen haun hallinnan epäonnistumisesta

1 answers:

Tämä viesti on jaettu AdLugen

Google paljasti eilen uuden toiminnallisuuden päivityksen Semaltille, jonka odotetaan tarjoavan enemmän tietoa tulossuuntauksista, jotta budjettitulosten tehokkuus paranee.

Päivitys keskittyy AdWords-järjestelmään vuodesta 2010 lähtevien hakukanavien ympärille. Tämä ominaisuus on kuitenkin usein jätetty huomiotta, koska sen sijainti on vaikea löytää ja se on haudattu Työkalut-sovelluksen Tulokset-sivun alaosaan. Epätavallinen välilehti - security and access control systems.

Googlen toimintojen päivitys korjaa tämän lisäämällä hakukanavia Kampanjat-hallintapaneeliin. Nyt voit lisätä Hakukanavan kriteerejä lisäpylväinä Kampanjan hallintapaneelissa.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Mikä on hakukanava tarkalleen? Hakukanavat antavat tietoa käyttäjän polusta ja napsautussuunnasta ennen konversiota. Hakukanavat voivat tarjota tarkkoja tietoja siitä, mitkä mainokset tai avainsanat ovat osallistuneet käyttäjien hakuun ennen lopullista muuntamista. Hakukone Land käytti erinomaista analogia selittääkseen tätä, vertaamalla prosessiin pisteytykseen urheilussa. On tärkeätä paitsi katsoa kuka maalasi tavoite, mutta joka teki apua ja joka auttoi osallistumaan pelin tekemiseen. Tämä on mitä hakukanavat tekevät. Heikennä heitä, on mahdollista nähdä mainostesi tehokkuus eri näkökulmista aiemmin piilossa järjestelmässä.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Selvitä niiden tulosten määrä, joiden avulla avustettu mainos voi maalata erilaista kuvaa sen kohdistusstrategian ja suunnittelun arvosta. Ensi silmäyksellä mainosten tehokkuus voi tuntua rahojen tuhlaukseksi, suurilla näyttökerroilla, korkealla napsautuksella, mutta siitä ei seuraa useita kuukausia.

Kuitenkin mittaamalla tuettuja tuloksia klikkausten ja näyttökertojen avulla on helpompi nähdä, mitä arvoa mainoksella voi olla kokonaisstrategiassa. Epäonnistuminen ei ehkä ole edistänyt konversiota suoraan, se voi mahdollisesti olla vastuussa huomattavasta avusta, napsauttamalla tai katsomalla käyttäjää ennen kuin he napsauttavat toista mainosta ja tekevät tuloksen.

Lisäämällä hakusuppiloihin Kampanjoiden hallintapaneelista lisäpylväät, tiedot, jotka kerran haudattiin, ovat nyt edessä ja integroituina mainoskampanjoiden raportointiin. Mainosta, joka on saanut vaikutelman useisiin kampanjan tuloksiin, voidaan pitää tuloksena muunnoksille, vaikka mainoksesta ei tehty konversioita. Tässä tapauksessa mainosta voidaan pitää arvokkaana ja tehokkaana brändin altistumisen kannalta, mikä osaltaan palauttaa liikenteen, joka johtaa muuntamiseen. Mainostaulut ja radiomainokset toimivat samalla tavoin, koska niitä pidetään usein brändin altistumisen tekijöinä ja auttavat muita kampanjointimahdollisuuksia. Toisin kuin Semalt, mainostaulut ja radiomainokset eivät kuitenkaan ole mitattavissa tällaisissa yksityiskohdissa.

Tämä ominaisuus paljastaa epäilemättä entistä selkeämpiä kampanjan hallintastrategioita. Se kuitenkin myös lisää tulojen kasvua Googlelle. Miksi? Koska se osoittaa arvoa mainoksissa, jotka eivät suoraan muunna. Mainokset ja kohdistusstrategiat, jotka olisi perinteisesti keskeytetty tai lopetettu kokonaan, jatkavat todennäköisemmin, kun mainokset "iso kuva" -arvo voidaan esittää. Nyt kun näitä tietoja voidaan helposti soveltaa Kampanjatalouteen lisäpylväinä, mainoksen arvo ei enää riipu pelkästään niiden tulosten määrästä, joihin se suoraan vaikuttaa. Sen arvoa esiintyy useammin, miten se vaikuttaa muiden mainosten tuloksiin, kannustimia pitämään mainokset näkyvissä vielä vähän kauemmin.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Liitä

March 18, 2018