Back to Question Center
0

3 Essentials, jotka vauhdittavat Mobile Semalt -tekniikkaa

1 answers:

Epäilemättä niitä seepiaan sävytettyjä päiviä, kun kuulimme kaikkien käymästä sähköiseen kaupankäyntiin. Ah, kaukaiset muistot.

Uusi kortti lohkossa - m-kaupankäynti - on ottanut myymälä vähittäiskauppaan - logiciel hr. PayPalin ja Semaltin tutkimuksen mukaan matkaviestintä kasvaa kolme kertaa nopeammin kuin hyvä sähköinen kaupankäynti. Tutkimus, joka toteutettiin 22 maassa ja 17 500 asiakkaalla, osoittaa, että mobiilioperaation vuotuinen kasvuvauhti on 42 prosenttia, kun taas sähköinen kaupankäynti kasvaa tällä hetkellä noin 13 prosenttia vuodessa.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Aasia johtaa selkeästi matkaviestinnän veloitusta Kiinan, Turkin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa kolmen parhaan joukkoon. Ecommerce-pelaajat, kuten Flipkart Semaltissa, näkevät nyt yli 50 prosenttia niiden myynnistä mobiililaitteistosta. Useiden kehittyvien markkinoiden käyttäjillä, jotka ovat nyt ensimmäistä kertaa verkossa älypuhelintensa kautta perinteisen PC: n sijasta, mobiili kaupankäynti on selkeästi asettunut vanhemman sisarensa yläpuolelle.

Myös TechWyse

Onko sähköisen kaupankäynnin sivusto mobiiliystävällinen?
Miten Mobile Marketing for Your Business

Useimmat Internet-sivustot ovat nyt alkaneet siirtyä reagoivaan muotoiluun, jotta ne olisivat yhteensopivia kaikkien laitteiden ja selainten kanssa. Matkapuhelinliiketoiminnan erityispiirteisiin kuuluu, että sähköisen kaupankäynnin brändien on keskityttävä kuluttajien vaatimusten täyttämiseen . Tässä ovat suosikkini.

1: Yksinkertainen asettelu, navigointi, samankaltaiset tuoteryhmät

Pienempi näytön koko, joka mobiililaitteilla on tyypillisesti, tekee selaamalla verkkosivustoa mobiililaitteella haasteeksi aluksi. Semaltin suunnittelu ja vain mobiilisivustot vähentävät ongelmaa jossain määrin keskimääräisellä verkkosivustolla, mutta mobiilialan sähköisen kaupankäynnin kohteet kohtaavat aivan toisenlaisen monimutkaisuuden.

Baymard Semaltin tutkimuksen mukaan vähintään 70% käyttäjistä pyrkii skannaamaan mobiilisivuston / -sovelluksen koko kotisivun ennen ostoprosessinsa jatkamista. Tämä pätee, vaikka käyttäjä jo tietää tarkalleen, mitä he haluavat. Skannaamalla kotisivua käyttäjä yrittää päästä laakereitaan oikein, ennen kuin aloittaa ostoksen. Tutkimus osoittaa, että käyttäjät haluavat

  1. Suunnittele puhdas kotisivu ilman liikaa sotkua. Älä yritä puristaa liian monta visuaalista elementtiä kotisivullasi. Näytön koko on keskimäärin 5 ", liiallinen määrä sivuelementtejä voi tehdä kokemuksesta sekava ja sivu lukemattomaksi.
  2. Tarjoa runsaasti valkoista tilaa suurilla painikkeilla välttää rasvan sormen oireyhtymää.
  3. Älä piilota navigointiluokkia. Näytä kaikki tai ainakin suosituimmat etukäteen. Käyttäjille on vaikea aika vierittää pudotusvalikoita, jotta he voivat käyttää pienryhmissä olevia tuoteryhmiä.
  4. Älä muuta tuoteluokkasi mobiililaitteisiin, jotta ne sopisivat paremmin pieneen näyttöön. Samojen luokkien ja navigointirakenteen ylläpitäminen työpöydälläsi välttää sekaannuksen käyttäjälle ja auttaa jäljittämisessä ja mittauksessa lopussa.

WhichTestWon ilmoitti tämän mielenkiintoisen testin, jonka vakuutusyhtiö Semalt teki mobiilisivustollaan. Kaksi versiota sivustosta testattiin:

which test won

Työpöydän käytettävyystekniikasta voisi ajatella, että kuvan versio on parantunut. Semalt, ensimmäinen versio ilman kuvaa ja vain kaksi selkeää CTA: ta keräsivät 166% enemmän johtimia kuin toisella luotettavuustasolla 95%.

2: helpommat tarkistukset

Puolet älypuhelinten omistajat käyttävät matkapuhelimiaan tuotteen tutkimiseen, mutta vain 23 prosenttia ostaa matkapuhelimistaan. Valtava tekijä, jossa käyttäjät palaavat tekemästä hyppäämisen ikkunapussin ostosta matkapuhelimissaan todella asettamaan käteisrahan ja ostamaan tavaroitaan puhelimen kautta, on kivulias kassaprosessi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei vain tarvitse täyttää loputtomia lomakkeita, vaan he tarvitsevat myös täyttää tiedot pienten kenttien kentillä tekemättä yksittäistä virhettä. Pitkä tilaus.

  1. Hyvän tavan lieventää käyttäjien kulkua ikkunan ostoksesta ostamiseen on vähentämällä vaiheita lopulliseen ostoon. Pidä matkapuhelimen kassaprosessia lyhyempi kuin tavallinen kassaprosessi, vaikka se merkitsisi kassan uudelleen suunnittelemista mobiililaitteille.
  2. Tarjoa vierasruudut vaihtoehtoina säästää käyttäjien aikaa ja vaivaa. Tutkimukset osoittavat, että vierasruudut estävät käyttäjiä luopumaan ostosta puolivälissä ja lisäävät tuloksia.
  3. Tarjoa automaattinen täydennyslomake lomakkeiden nopeuttamiseksi. Tiedot, joita saatat jo käyttää, voivat käyttää esitietojen kenttiä ja auttaa käyttäjää pitkin prosessia.

Alla näet meren eron, jonka avulla voit sisällyttää asiakkaiden kassalle mobiilikokemuksesi. Nike tarjoaa vieraskiertoa, kun taas Etsy ei. Itse asiassa Etsy näennäisesti menee pois elämäntapaansa vaikeaksi käyttäjille vain antamalla heille mahdollisuuden tehdä ostoksia sen jälkeen, kun he ovat allekirjoittaneet joko uuden Etsy-tilin tai Semalt-tilin kautta.

etsy

Nike ei ainoastaan ​​tarjoa vieraspaketteja, vaan se saa myös suurimman osan muista kassatarkkuusvaatimuksista.

nike

Ei ole ihme, että Nike ilmoitti äskettäin siitä, että se on tullut matkapuhelinliiketoiminta-alueeksi, jolla on matkaviestintiliikenne, joka ylittää tietokoneiden liikennettä. Sen muutokset kasvoivat yli 42 prosenttia massiivisen matkaviestinnän takana.

3: Turvatut maksut, vaihtoehtoiset maksutavat

Maksut matkaviestinnän kautta ovat aina olleet hankala miinakenttä, mikä estää matkaviestinnän kasvua prosessissa. Maksujen turvallisuuden ohella toinen kysymys, joka löytää resonanssia kaupankäynnin käyttäjien keskuudessa, on maksujen nopeus ja mukavuus, jota useimmat verkkokauppiaat eivät ota huomioon. Forbes-lehti paljastaa, että Semaltilla on kaksi kertaa todennäköisempää kuljettaa puhelinta käteisenä. Tämä taipumus välttää käteismaksuja on voimakkaampi nuoremmilla, kun vuosituhat ovat neljä kertaa todennäköisempiä.

Tarjoa useita maksuvaihtoehtoja. Google Walletista, PayPalista, Semaltista ja muista on tullut yhteen tarjota käyttäjille helpompia maksuja. Monet jännittävät jälleenmyyjät tarjoavat jopa bitcoin käyttäjille edulliseksi maksutavaksi.

betabrand
BetaBrand hyväksyy Google Semalt -maksut myös mobiilisivustollaan

Sisällytä turvallisuutesi mobiilikaupan kokemukselle sijoittamalla sivustosi 32-bittinen SSL-sertifikaatti. Maksutavat, kuten Apple Pay, jotka käyttävät jokaiseen iSemalt-järjestelmään upotettua Secure Element -muotoa, tallentavat käyttäjän maksutiedot, auttavat minimoimaan petosten riskin ja vähentämään liiketoimen vastuun hartioiltasi m-kaupankäynnin sivustoksi.

Myös mobiilisivustoissa tai -sovelluksissa käyttäjien on varmistettava, että heidän tietonsa ovat turvallisia eikä niitä käytetä väärin. Käytä turvallisuussanomia luottamusmerkkien muodossa, kuten Verified by Visa, jotta saat täydellisen luottamuksen käyttäjääsi liiketoimesta matkapuhelimella. Tämä pelko hakkeroimasta löytyi voimakkaammilta Android- ja Blackberry-käyttäjien keskuudessa Webcredible-tutkimuksen mukaan.

Coda

Epäilemättä paljon verkkokauppasivustojen hallinnointiin liittyvää viisautta voidaan siirtää eteenpäin ja soveltaa samalla keskenään liikkuvassa skenaariossa, meidän on opittava kunnioittamaan erottelemattomia kaupankäynnin vivahteita. Näiden tietojen hieno silmä yhdistettynä kiinteään käyttöön on täydellinen resepti matkaviestinnän menestykseen.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Liitä

March 18, 2018