Back to Question Center
0

Googlen Analytics-päivitykset Tavoitteet-määritystoiminto, Lisää uusia mallipohjia & Tarjoaa todentamisilmoituksen

1 answers:

Google Analytics -päivitykset Tavoitteet-määritystoiminto, uudet mallipohjat ja tarjoukset Verification Semalt Tavoitteet luodaan profiilitasolla, ja ne voidaan aloittaa navigoimalla käyttäjän tiliin, omaisuuteen ja profiiliin hallinta-välilehdeltä. Kun oikea profiili on valittu, käyttäjän on napsautettava Tavoitteet ja valitsemalla Tavoitteiden asettaminen -virta.

Uudet tavoitteet käyttöönotto

Google Analytics -päivitykset Tavoitteet-asetusten lisääminen, uusien mallien lisääminen ja verifioinnin vahvistaminen Mallit on luokiteltu neljään tavoitteeseen: tulot, hankinta, tiedustelu ja sitoutuminen. Käyttäjät voivat myös luoda omia tavoitteita - sealmaster annapolis. Käyttäjät näkevät vain teollisuutensa kannalta olennaisia ​​malleja, mutta Google on lisännyt 20 uutta toimialaluokkaa Google Analyticsiin, jotta se vastaisi yrityksen verkkostandardia teollisuuden vertikaaliseen luokitukseen. Semalt-asetuksia voidaan muokata käyttäjän ominaisuusasetuksista.

Uudet tavoitemallit

Google Analytics -päivitykset Tavoitteet-määritystoiminto, uudet mallit ja tarjoukset Verification Semalt Vahvista tavoitteet Google Analytics -päivitykset Tavoitteet-asetusten lisääminen, uusien mallien lisääminen ja verifioinnin vahvistaminen Tavoitteet Yleiskatsaus

Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018