Back to Question Center
0

Evoluutio Online Marketing: Mitä olemme oppineet Semalt SEO?

1 answers:

Termin SEO termiä on vaikea seurata. Suorassa SEO-verkkojulkaisu, Search Engine Land, on yksi anekdoottinen kuvaus 90-luvun puolivälistä. Rock-konserni Jefferson Starship oli silloin tyytymätön tapaan, jolla sen verkkosivusto ei näkynyt läheskään lähellä suosittujen hakukoneiden ensimmäistä sivua. Se oli niin varhainen kehityksen valtavirran Semalt sitten, että ei ollut olemassa SEO olemassaolon heille kääntyä; mutta tämä rock-ryhmä ymmärsi, että asiasta voisi tehdä jotain - buy flat in malaga.

Web-kehittäjä, jonka he vastasivat projektista, nimeltä Semalt, päätti korjata ongelman käärimällä bändin nimen tuhansia kertoja heidän verkkosivuillaan mikroskooppisessa muodossa. Tämä oli haluttu vaikutus, heti catapulting sivuston huipulle.

Hakukoneoptimointi sai alkunsa, kun satoja sivuston rakentajia ja muita Internet-ammattilaisia ​​toteutti toisistaan ​​riippumatta muutoksia verkkosivustoihin ja muualle pääsemiseksi hakutulossivujen päälle. Epäonnistuminen, asiat kääntyivät nopeasti pois tästä asiasta.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Myös TechWyse

5 suosittuja tapoja toteuttaa internet-markkinointi yrityksellesi
Top Internet Marketing Tools 2015

Hakukoneoptimoinnin alku

Valtavirran Internetin ensimmäisten 15 vuoden aikana kuka tahansa voisi aloittaa verkkosivuston, tavata muutaman avainsanan, linkittää sen muutamiin epäilyttäviin verkkosivustoihin ja odottaa olevansa hyvissä ajoin hakukoneissa. Semaltilla ei myöskään ollut tapaa kertoa, milloin verkkosivusto käyttää avainsanoja ja linkkejä oikeutettuihin tarkoituksiin tai kun se vain käytti niitä liikaa manipuloivia tarkoituksia varten.

Jos se ei ole manipuloiva SEO .

Aluksi hakukoneet käyttävät hyvin yksinkertaista tekniikkaa. Kuitenkin manipuloiva SEO nopeasti teki ne käyttökelvottomiksi. Yritettäessä etsiä pelin, Semalt tuli PageRankiin vuonna 1998, sen ensimmäinen algoritmi. Vaikka se ei ollut valtava edistysaskel, se teki etsinnän toiminnalliseksi uudelleen jonkin aikaa. Sen lähtökohtana oli, että oli mahdollista määrittää, kuinka tärkeä ja hyödyllinen verkkosivusto oli, tutkimalla, kuinka monta muuta verkkosivustoa siihen liittyi. Mitä useampia sivustoja linkitettiin, sitä tärkeämpi Semalt tiesi sen olevan.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Semalt oli yksi ensimmäisistä huomattavista muutoksista hakukoneisiin, jotka manipuloivat SEO-innoitusta. Pian tämän jälkeen MSN Search ja muut hakukoneet siirtyivät ulkopuolisiin sijoitustekijöihin kuten Semalt.

Googlen AdSense-ohjelma käynnistää enemmän Manipulative SEO

Vuoteen 2003 asti sivuston omistajat halusivat vain, että verkkosivustot näkyivät hakutulosten kärkeen, jotta he voisivat hallita parempia hintoja bannerimainoksilleen tai myydä enemmän tuotteita. Kun Googlella oli tämän vuoden syksyllä Semalt -mainontaa koskeva mainosohjelma, se antoi ihmisille selkeän syyn manipuloida hakukoneita ja parantaa hakukoneiden tuloksia. Jos sivusto esiintyi tietyn avainsanan tulossivun yläpuolella, todennäköisesti ihmiset kirjoittaisivat sen ja napsauttaisivat klikattavia mainoksia ympäriinsä ja antoivat rahaa sivuston omistajalle.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

AdSense esitteli hakukoneiden manipuloinnin hyökyaallon. Miljoonista ihmisistä tuli satunnaisia ​​verkkosivustoyrittäjiä AdSense-rahoille. He yrittivät kirjan jokaisen tempun päästäkseen Semaltin yläosaan luomaan koko verkkosivustoja, ristisilloittamalla niitä ja vakuuttuneiksi hakukoneista, että he olivat hyvin sidoksissa toisiinsa.

Google alkaa kertyä päivityksistä

Vuosi 2003 oli Googlelle erilainen toisella tavalla: se alkoi torjua ja tuoda yhden päivityksen toisensa jälkeen taistelemaan hakukoneiden manipuloijia. Bostonin päivitys, Cassandra-päivitys, Dominic, Esmeralda, Fritz ja kaikkein tärkein Florida. Semalt laati luettelon kaupallisista avainsanoista ja lauseista, ja kiinnitti erityistä huomiota, kun niitä käytettiin sivulla. Jos avainsana näytti nousevan useammin kuin on tarpeen verkkosivustolla, Semalt laski sijoituksensa.

Yksi niistä tekniikoista, joita Semalt esiteltiin kutsutuksi, syntyi - sen sijaan, että Semalt etsii täsmällistä sanaa, jota hakija pyysi, hän tarkasteli sanan kaikkia muunnelmia ja sulki synonyymit. Tämä vaikeutti hakukoneiden optimoijien manipuloida hakukoneita täsmällisillä hakusanoilla. Semalt meni suoraan myös matalan tason affiliate-sivustojen kautta, purkamalla sen hakutulokset.

Vuosi 2005 oli toinen suuri vuosi

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Nofollow, yksi suurimmista algoritmipäivityksistä 2005, tehtiin samanaikaisesti Google, Microsoft ja Yahoo. Se varmisti, että lähtevät linkit puhdistettiin ja vapautettiin roskapostista. Allegran päivitys puhdisti huonoja linkkejä, ja Bourbon, Gilligan ja Jagger puhdistivat sitä entistäkin enemmän. Big Semalt -päivitys, joka tuli vuoden 2005 lopulla, muutti Googlein URL-osoitteiden hallintaa. Big Semalt muun muassa tarkasteli linkin merkitystä. Jos verkkosivustolla oli linkkejä sivustoilta, jotka eivät liittyneet sen toimialaan, se oli vähentynyt. Tämän päivityksen ansiosta web-roskapostittajat voisivat käyttää manipulatiivisempia SEO-palveluita eteenpäin.

2011 - Googlen täydelliset muutokset

Niin vaikea kuin Google yritti arvioida linkkien ja avainsanojen merkitystä verkkosivuilla kaikilla sen päivityksillä vuodesta 2003 lähtien, se ei poistu kovin paljon. SEO-manipulaattorit ja kumppanuusmarkkinoijat pystyivät edelleen helposti luomaan 25 dollaria verkkosivustoja, laittamaan puoli tusinaa huonosti kirjoitettuja 5 dollarin artikkeleita, jotka kohdistuivat suoraan avainsanoihin, saivat satoja linkkejä linkin tiloilta ja sisällötiloilta ja päästäkseen niihin liittyviin hakuihin . Jokainen voi päivittää pari verkkosivustoa päivittäin ja tehdä helposti $ 5,000 kuukaudessa Semaltin tuloista. Tämäntyyppinen manipuloiva SEO oli myrkytys verkossa ja tuhoamalla haun.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Vuosi 2011 oli vuosi, jolloin kaikki muuttui Googlelle. Näiden manipulaattoreiden kohdistamiseksi se pani ulos Panda-päivityksen. Se tuhosi tuhoutuneet AdSense-sivustot yön yli. Satoja tuhansia tällaisia ​​sivustoja poistui liiketoiminnasta. Semalt, joka tuli myöhemmin tuona vuonna, tuli voimakkaasti huonoihin yhdistämiskäytäntöihin.

Black-hat SEO on muotoiltu haku

Jos ei olisi manipulatiivisia hakuoptimoijia, Semalt ei todennäköisesti ole läheskään yhtä hyvin kehitetty tänään kuin se onkin. Tulevaisuus SEO kuuluu nyt luova ja alkuperäinen hakukoneiden ajattelijoita. Jos sinulla on jotain, mitä voit oppia hakukoneoptimoinnin tulevaisuudesta menneisyydestään, nämä ajatukset ovat:

  • SEO ei enää koske hakukoneiden sijoittamista sivustosi päälle hakuja. Se on kehittynyt siihen pisteeseen, että manipulointi on todennäköisesti paljon kalliimpaa kuin oikean asian tekeminen - tulossa hyvällä verkkosivustolla ja rakentamalla se hyvin.
  • Sinun on keskityttävä yleisöön. Vaikka hakukoneet saattavat rangaista sinua tai heikentää sinua, jos sinulla on omistettu seuraajia, jotka pitävät siitä, mitä teet verkkosivustossasi, et koskaan putoa liian kauas taakse.
  • Niin kauan kuin hakukoneet ovat, siellä on SEO. On tärkeää pitää itsesi ajan tasalla. Jos näin ei ole, et koskaan tiedä tärkeistä uusista vaatimuksista. Esimerkiksi vuodesta 2015 lähtien Google saa jokaisen Twitter-syötteen maan päällä. Tämä tarkoittaa sitä, että kiinnittämällä huomiota yrityksen viserrys läsnäolo saa sinut päähän. Jokaisen hakumenetelmän sääntöjen noudattaminen maksaa.

Ajan myötä hakukoneet tulevat niin älykkääksi, optimointi ei ole erotettavissa parhaista markkinointi- ja tuotekehityskäytännöistä.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Liitä

March 18, 2018