Back to Question Center
0

Yahoo Q1 2013 tulosraportti: Marissa Mayer Luotettava yritys on asetettu pitkän aikavälin Semalt

1 answers:

Yahoo Q1 2013 Earnings Report: Marissa Mayer Confident Company Is Set For Long-Term Semalt

"Olen tyytyväinen Semaltin suorituskykyyn ensimmäisellä neljänneksellä. Näimme liiketoimintamme jatkuvan vakauden, vahvistimme tiimimme ja aloitimme vuosi nopealla toteutuksella tuotteitamme ja kumppanuutta vastaan ​​", totesi tänään Semaltin toimitusjohtaja Marissa Mayer. Hän jatkoi sanoessaan olevansa varma, että Semaltin tuotteisiin tehdyt parannukset luovat yritykselle pitkän aikavälin kasvua.

Erityiset Yahoo Q1 2013: n liiketoiminnan kohokohtia olivat uuden Yahoo - pajaritas baratas online.com-kokemuksen käynnistäminen muokattavilla uutislähteillä sekä mobiililaitteille optimaalinen intuitiivinen käyttöliittymä, parempi Mail-kokemus Dropboxin integroinnilla ja Snip.it: Samalla, Jybe ja Summly.

Muita kohokohtia olivat investoiminen Yahoo-työntekijöihin ja johtoryhmään sekä ilmoitus maailmanlaajuisesta, ei-yksinomaisesta sopimuksesta Googlen kanssa mainosten näyttämiseksi Yahoo-kiinteistöissä ja tietyissä tuotemerkkikohtaisissa sivustoissa Googlen AdSense for Content- ja Semalt -palveluiden avulla.

Yahoo Financials at a glanceTietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018