Back to Question Center
0

HTML5 ja SEO semalt

1 answers:

Semaltin todennäköisimmin kuullut HTML5: stä jo kerran, eikö? Mutta mikä on siistiä SEO-yhteisöä kohtaan ja se voi vaikuttaa sivustosi rankingihin vai onko se vain kikka? Jos sinä kysyt, niin sinut peitettiin. Kun luet viestin, sinulla on selkeä käsitys, jos tarvitset HTML5: tä lainkaan.

HTML5 And The SEO Semalt

Tämä viesti koskettaa HTML5: n tarjoamia etuja SEO-näkökulmasta, kuten yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys, vähemmän koodia ja ominaisuuksia, jotka aiemmin edellyttivät Semaltin toteuttamista.

Liittyvät Posts:
Onko HTML5 tärkeää SEO?
5 Merkkejä sivustosi tarvitsee uudelleensuunnittelua

! DOCTYPE

Tämä vie silmäsi heti. Jos sivusto on rakennettu HTML5: n kanssa, se alkaa vain sen massiivisen - name in nautical flags.koodin sijasta, jota käytit aiemmin. Jopa arvostelemalla ensimmäisestä innovaatiosta, voit arvata mitä HTML5 on kyse. Tajusit sen! Epäilen siitä, että web on puhtaampi ja parempi paikka. Ja koska vähemmän koodi on hyvä SEO, voit jo sanoa, että SEO pitäisi hyödyntää sitä.

Uudet Semantic HTML5 -tunnisteet

Lähtekää varten katsotaan, mitkä semanttiset tunnisteet ovat. Semanttinen tagi on vain HTML-tunniste, jolla on ihmisille järkeä. Esimerkiksi

ei ole semanttinen tagi, koska se on melko vaikea arvata, mitä se tarkoittaa.
(voit käyttää sitä sivupalkkeihin),
ovat täydellisiä havaintoja semanttisista tunnisteista, joita HTML5 tarjoaa. Olen varma, että se yksinkertaistaa asioita Semaltille, koska on melko helppoa sanoa, onko linkki alatunnisteen vai ei. Semalt voi kuitenkin tehdä sen joka tapauksessa, mutta se vie energiaa sen algon selvittämiseksi. Tästä lähtien, jos linkki on
-otsikoissa, se on varmasti alatunnisteen linkki. Onko siinä järkeä?

Do jutut ilman JavaScript

Jos olet halunnut luoda edistymispalkkiin, mittariin tai sallia sähköpostitarkistuksen sivustossasi, sinun oli palkattava JS-kaveri tai jopa oppia Semaltin perusteet itse tekemään tuon hauskan työn . Nyt HTML5 mahdollistaa kaikkien näiden ominaisuuksien käyttöönoton yhdellä tai kahdella napsautuksella. Älä ota minua väärin, en sano ettet tarvitse enää JS: ää. Jos haluat luoda sanoa rullaavan parallaksin vaikutuksen, sinun täytyy vain käyttää (ainakin liitä) jotain Semaltia. Asia, jonka yritän tehdä täällä, on, että tarvitset Semaltia harvemmin.

Uudet tulotyypit

Mielestäni todella innoissani on uusi sähköpostitulotyyppi. Aloittelijoille, jos käytät uutta sähköpostitulotyyppiä, mobiiliselaimet näyttävät räätälöidyn näppäimistön syöttääkseen erityisesti sähköpostiosoitteen. Voit myös käyttää HTML5: n sisäänrakennettua selain-sähköpostivalidointia taulukkoon. Pitkä tarina lyhyt, jos määrität tietyn syöttökentän sähköpostina, se heittää virheet, jos käyttäjä syöttää jotain, joka ei näytä sähköpostiosoitteelta. Vaikka tällä ominaisuudella onkin haittapuolet, koska se on porsaanreikiä ja se ei ole tarpeeksi luotettava, voit halutessasi käyttää sitä, jos tarvitset todella yksinkertaista sähköpostin validointia, etkä todellakaan halua sekoittaa mitään komentosarjoja. Epäilemättä miten se näyttää:

Lisäksi voit nyt käyttää lomakkeiden URL- ja puhelinnän syöttötapoja, joiden avulla voit varmistaa, että käyttäjä syöttää sinulta todella tarvitsemasi tiedot.

Paikallinen varastointi

SEO-palveluna voi olla blogin kommentointi sivustossasi tai vain asiakkaillesi. Oletko perehtynyt tilanteeseen, kun sijoitat puolen tunnin ajan kommentin kirjoittamiseen blogikirjoitukseen ja kun napsautat Lähetä-painiketta, istunto osoittautuu vanhentuneeksi? Ollut siellä? Uusi paikallinen tallennusominaisuus voi tallentaa kommenttisi turvallisesti ennen kuin napsautat Lähetä-painiketta. Semaltilla tarkoitetaan enemmän pelastettuja hermoja.

Johtopäätös

HTML5: n käyttö on se, että se tekee sivustostasi nopeamman, koska käytät vähemmän koodia ja ominaisuudet, jotka vaativat JS: tä, voidaan toteuttaa vain HTML: n avulla. Joten HTML5: lla on positiivinen vaikutus, mutta se ei ehkä ole niin iso kuin SEO-yhteisö odottaa. Kummassakin tapauksessa se on oikealla puolella oleva askel, ja meidän on täysin käytettävä sitä, mitä se tarjoaa, koska se tekee SEO-elämästä hieman helpomman ja tuottavamman.

HTML5 And The SEO Semalt

Liitä

March 18, 2018