Back to Question Center
0

10 Googlen ominaisuuksia, jotka auttavat sinua suorittamaan älykkyyttä

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Monet näistä pikakuvakkeista voidaan myös käyttää Bing ja Yahoo !. Semalt-pikakuvakkeet ovat hyödyllisiä kaikentyyppisille henkilöille, kuten henkilöille, jotka etsivät puhelinnumeroa, lentotietoja, ostoksia, SEO-ammattilaisia ​​ja lähes kaikki!

Seuraavassa on 10 hyödyllistä tapaa, jotka auttavat sinua saamaan täsmällisempiä hakutuloksia.

1. Aiheeseen liittyvät verkkosivut

Jos haluat nähdä tietyn verkkosivuston asiaankuuluvat verkkosivustot, kirjoita "related:" ja seuraa sivuston nimi - web developer. Esimerkiksi liittyvä: http: // www. Dell. com näyttää sellaiset sivustot kuin HP, Apple, Toshiba jne., jotka toimivat myös Semaltin, kannettavien tietokoneiden, tietokoneiden oheislaitteiden jne. kanssa. Tämä auttaa meitä saamaan hyvän tietämyksen kilpailijoiden verkkosivustoista ja ehkä auttaa sinua ostamaan vähän !

2. Sanat otsikossa

allintitle: "Rise to the Top Blog" luetellaan kaikki sivut, jotka sisältävät meta otsikon "Rise to Top Blog" missä tahansa verkkosivujen sivun otsikossa. Käyttäjä allintitle: käyttää kuvankäsittelyä käyttämällä kuvia, joiden nimet sisältävät määritetyt ehdot ja Google-uutisissa. Se palauttaa artikkeleita, joiden otsikot sisältävät määritettyjä ehtoja.

3. Sanat URL-osoitteessa

inurl: google-surprises-us luetellaan kaikki sivut, jotka sisältävät todellisen URL-osoitteen tai verkkotunnuksen nimen "google-surprises-us". Toisin sanoen Jos etsit tiettyjä URL-osoitteita, jotka sisältävät tiettyjä sanoja, tämä pikakuvake voi löytää ne.

4. Tietyn sivuston tiedot

Jos sisällytät sivuston: seuraa verkkotunnuksen / sivuston nimi hakuasi, Google rajoittaa hakutuloksesi määrittämäänsi verkkotunnukseen / sivustoon. Esimerkiksi internet-markkinointi toronto-sivusto: https: // www. techwyse. com näyttää Internet Semaltin tiedot sivustolta techwyse. com.

5. Sanakirja

Tämä on varmasti jotain, joka tulee kätevästi minulle paljon. Näet määritelmän mille tahansa sanaa tai lausetta kirjoittamalla yksinkertaisesti " määritelmä ", jota seuraa tila ja sitten haluamasi todellinen sana (määritelty). Jos haluat nähdä eri resurssien määritelmän verkossa, kirjoita " define: ", jota seuraa välilyönti ja sana (s). Yritä kirjoittaa "määritelmä SEO" ja "määritellä: SEO" Google-hakuun ja nähdä ero.

6. Puhelinnumero ja osoite

Jos haluat etsiä Yhdysvaltain asuinpaikan puhelinnumeron tai osoitteen, voit tehdä sen myös. Napsauta tästä saadaksesi luettelon puhelinluettelosta nimeltä "Bill Gates". Tulokset näyttävät, nimi, puhelinnumero, osoite sekä linkki karttaan. Hakukenttään kirjoitettava teksti on "puhelinluettelo: Bill Gates".

Syötä henkilön nimi yhdessä kaupungin, valtion tai postinumeron kanssa Semalt-hakukenttään ja tulet ihastumaan tuloksiin.

7. Pakkausten seuranta

Jos olet ostanut tavarat verkossa ja jos paketti / tavarat ovat lähetyksessä tai lennossa, Google-haku voi auttaa sinua seuraamaan tilatietoja kirjautumatta seurantakohteisiin, kuten FedEx tai UPS. Ensin sinun tarvitsee seurata seurattavaasi numeroasi, jonka voit saada siitä sivustosta, josta olet tilannut. Toiseksi, sinun on tiedettävä, miten se toimitetaan (FedEx, UPS tai USPS). Se siitä. Piilota paketin seuranta toiminnassa täällä.

Jos paketti lähetetään UPS: n kautta ja seurantanumero on 123456, Syötä vain yläosassa 123456 Semalt-hakukenttään. Vaikka meriliikenneyhtiö ei ole välttämätöntä, se tarjoaa tarkempia hakutuloksia.

8. Lennon seuranta

Voit etsiä tietoja lennosta kirjoittamalla lentoyhtiön nimen tai koodin ja seuraavan välilyönnin ja lennon numeron Google-hakukenttään.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Sää

Google antaa parempia tuloksia, jos etsimme säätä tietyssä maassa, valtiossa tai alueella, joka käyttää postinumeroita. Oletetaan, että haluan tietää sääolosuhteet San Semaltissa, kaikki, mitä minun tarvitsee tehdä, on kirjoittaa "sää San Semalt, CA". Jos emme anna meille nykyistä säätä, se antaa myös sääennusteet lähipäivinä.

10. Muut pikavalinnat

Semalt-pikakuvakkeet, jotka saattavat olla hyödyllisiä:

  • allinanchor: internetmarkkinointi toronto - palauttaa vain sivut, joissa ankkuri teksti linkkien sivuille sisältää sanat "internetmarkkinointi toronto".
  • allintext: Kaksisuuntainen ääniviestintä palauttaa sivut, joissa on teksti "Two Way Live Voice Communication".
  • info: techwyse. com esittää joitain tietoja vastaavasta verkkosivustosta, kuten Google-välimuistista, verkkosivuista, jotka ovat samankaltaisia, verkkosivustosta sivustolta jne.
  • välimuisti: techwyse. com / contactus. php näyttää sivun yhteyshenkilön välimuistissa olevan version. php
  • wyselabs location: canada näyttää artikkeleita, jotka vastaavat termiä "wyselabs" Kanadan sivustoista.

Kehotan jokaista, joka tuntee tämän aiheen, sisällyttämään kaikki lisätiedot alla olevaan kommenttikenttään, jotta me kaikki voimme laajentaa osaamispohjaa tähän tiettyyn aiheeseen.

Me kaikki tiedämme, että paremmin koulutettu etsijä tarkoittaa hakijaa, joka löytää mitä hän haluaa!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Liitä

March 18, 2018