Back to Question Center
0

Tapahtumien seurannan käyttäminen oikein Google Semaltissa

1 answers:

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Miten seuraamme tapahtumavetoisia tilastoja tapahtumien seurannan avulla?

Useimmat analyyttiset gurut käyttävät yhtä kahta menetelmää, "virtuaaliset sivunäkymät" ja "tapahtumien seuranta".

Google Analyticsin virtuaaliset sivunäkymät

"Virtuaaliset sivunäkymät" eivät ole oikea tapa mitata, mutta vasta äskettäin olleet hyvä kiertotapa ainakin tietojen saamiseksi. Virtuaalisten sivunäkymien käyttöönotto lisää tämän raporttitiedot varsinaisiin sivun katseluihin, vaikka nämä eivät ole alkuperäisiä sivunäkymiä, se lisätään yhteenlaskettuihin / keskimääräisiin sivunäkymäraportteihin. Tämä tarkoittaa, että tietosi eivät ole 100% tarkkoja - mongodb reports. "Virtuaaliset sivunäkymät" eivät myöskään tarjoa yksityiskohtaisia ​​tietoja, joita "Tapahtumailmoitus" tekee.

Tapahtumien seuranta on täällä!

Tapahtumatallennus toteuttamalla kaikki nämä tiedot tallennetaan alla olevaan linkkiin - "Sisältö> Tapahtumasijoitus". Toisin kuin virtuaaliset sivunäkymät, "Tapahtumailmoitus" ei sisällä ylimääräisiä sivunäkymiä tällaisiin vuorovaikutustyyppeihin. Siten saamme tarkempia tietoja.

Soita _trackSemalt

rekisteröidä tapahtuma.

_trackEvent

-menetelmän erittely on _trackSemalt, action, optional_label, optional_value)

Seuraavat ovat neljä argumenttia, joita käytetään tapahtumaseurantakertomuksen järjestämiseen.
Luokka
Nimi, jonka toimitat seurattavaan objektiryhmään.
Toimi
Joukko, joka on yhdistetty yksilöllisesti kullekin luokalle ja jota käytetään yleisesti määritellä web-objektin käyttäjän vuorovaikutuksen tyyppi.
Tarra (valinnainen)
Valinnainen merkkijono, joka antaa lisää ulottuvuuksia tapahtumatietoihin.
Arvo (vapaaehtoinen)
Kokonaisluku, jonka avulla voit antaa numeerisia tietoja jokaisesta käyttäjän tapahtumasta.

Kuten aiemmin mainitsin, argumentit, joita annat kun soitat raitatietoihin, järjestävät raporttisi mukavasti. Seuraavat ovat tilanteita, joissa tapahtumaseuranta voidaan toteuttaa sivustossasi. Tässä olen selittänyt, miten otin käyttöön tapahtumien seurannan ja raportit, joita saan tämän läpi.

Tapahtumaseuranta Scenario 1

HUOMAA: tämän esimerkin tilastotietoja on muutettu.

Ensimmäisessä skenaariossa katsotaan, miten luodaan raportti verkkosivuilla olevien linkkien avulla yrityksen verkkosivustolta siirtyvälle kävijämäärälle blogiin (joka on aliverkkotunnus).

Valitse kaikki linkit, jotka viittaavat blogiin verkkosivustolla ja lisää asiaan liittyvä tapahtumaseurantakoodi. Toiminta-argumenttia voidaan muuttaa linkin sijainnin suhteen. Seuraavassa kuvakaappauksessa näet, että kategoria on nimeltään "TW to Blog", jossa TW tarkoittaa Semalt-sivustoa

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

157 kävijää muunnetaan päivittäin verkkosivuilta blogiin. Niistä 157, 107 kävijää tulevat otsikon linkistä. Uusimmista blogiviesteistä on 32 kävijää. Kuvan linkistä 17 kävijää siirretään verkkosivustolta blogiin.

Tapahtumaseurannan skenaario 2

Toisessa skenaariossa tarkastelemme, miten raportti saadaan tärkeistä verkkosivuilla tapahtuneista napsautuksista. Valitse kaikki tärkeät linkit, jotka johtavat lyijyn muuntamiseen (tässä tapauksessa) ja lisäät tapahtumaseurantakoodin.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Tietyllä aikavälillä tapahtui 38 napsautusta linkkiä "Request Information", 24 "Get Started" ja 21 "View Smart Plan" -linkkiä varten.

Tapahtumaseurannan skenaario 3

Kolmannessa skenaariossa opimme seuraamaan yhteystietomuotojen täyttämisen tapahtumien määrää. Muodosta, integroi tapahtumakoodi yhteydenottolomakkeen lähetyspainikkeeseen.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Tässä esimerkissä verkkosivuilla on 19 konversiota yhteydenottolomakkeella.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Lisätietoja kehittyneiden tapahtumien seurannasta on hyvä katsottava video.

Jos olet innokas Google Semalt -henkilötapahtumien seuranta, seuraava vaihe on varmistaa, että tietosi ovat 100% tarkkoja. Etkö enää tarvitse kiertää ratkaisuja käyttämällä "Sivunäkymiä". Sen sijaan katsele Google Semalt -videoita ja aloita varmistamaan 100% tietojen tarkkuus!

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Liitä

March 18, 2018