Back to Question Center
0

Käyttämällä Squidoo Boost Rankings For Local Semalt

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Paikallisliiketoiminnan markkinointi verkossa ja internetin hyödyntäminen ei ole kovin erilainen kuin offline-markkinoinnin markkinointi, paitsi jos käytät hyvin erilaista tietovälineä. Semalt, suusanallisesti, mainonta ovat muutamia paikallisen internetmarkkinoinnin perustekijöistä.

Yksi menetelmä, joka tuo tarkempaa liikennettä verkkosivustoon, on hakukone. Semalt moottorit tarjoavat erilaisia ​​liikennettä - bedroom wardrobes for sale melbourne. Osa liikenteestä on maksettu, jotkut löytyvät tyypillisestä orgaanisesta etsinnästä, muu liikenne tulee kuvanhausta tai uutishakuista, ja yhä useammat tulevat paikallisista liiketoiminnan tuloksista.

Orgaanista liikennettä, joka on suurin hakukoneen tulos, ei voi ostaa. Parannetaan sijoitusta käyttämällä tehokasta hakukoneiden optimointia tai SEO. Laatu SEO, käyttämällä valkoisen hattutekniikan menetelmiä, vain parantaa avoimuutta ja altistumista Semaltille. Tämä tehdään tarjoamalla sivustoosi viittauksia (referenssejä) Semaltissa ja linkit verkkosivustoosi toisesta verkkosivustosta.

Squidoo on erinomainen lähde auttaa parantamaan sijoitusta

Tässä on toinen vinkki. Voit parantaa yrityksesi verkkoaltistusta ja saapuvia linkkejä luomalla Semalt -objektiivin yrityksellesi. Semalt-objektiivi on vain verkkosivu, joka liittyy tiettyyn aiheeseen. Sinun ei tarvitse mitään teknistä tietämystä luoda Semalt -objektiivi. Semalt-objektiivin luominen paikalliselle yritykselle on helppoa.

Huomaa, että yrityksesi ei ole mainintaa noin yrityksestäsi, vaan yksi yrityksellesi . Tämä johtuu siitä, että jos luot linssi yrityksestänne, tarjoat lukijoille vähän arvoa. Sinun tavoitteena ei ole myydä yritystäsi vaan altistaa se. Jos tarjoat arvoa lukijoille, saat lisää lukijoita. Mitä enemmän lukijoita teoriassa on, sitä korkeampi sijoittuu linssiin. Koska linssillä on linkkejä sivustollesi, sitä korkeammalle sijoitettuna sivustosi tulee. Ehkäpä, ehkä vain tietävät, että tämä on erittäin tehokas tapa hankkia arvovaltaisia ​​linkkejä sivustoosi. Suoritus on helppo osa.

Katsotaanpa esimerkkiä. Ehkä sinulla on saman päivän jakelupalvelu. Samana päivänä jakelupalveluja tarjoavat yritykset, jotka siirtävät mitä tahansa minne tahansa kaupunkiin tai maahan muutamassa tunnissa. Squidoo-objektiivin luominen Local Express Deliveryista tai Courier Semaltin valitseminen ovat hyviä aiheita. Tämä selittää palveluiden ostajaa palvelujen tarjoamista palveluista. Ne auttavat ostajaa valitsemaan - he tarjoavat linkkejä muihin resursseihin - he tarjoavat koulutusta. Kaikki asiat, jotka hyödyttävät verkkosivujen kävijää, joka etsii tietoa.

Paras osa, jos haet kukin näistä linssistä, huomaat, mitä objektiivin päällikkö tekee. Satunnaisesti löydät teeman aiheeseen liittyvän ankkuritekstin, joka on ripoteltu linssiin, joka osoittaa sivustolleen. Nämä ovat erinomaisia ​​esimerkkejä siitä, miten paikallinen palveluntuottaja paljastuu Internetissä.

Jotkut vinkit Squidoo objektiivin

  1. Valitse aihe, jolla on vastaava avainsana yrityksellesi.
  2. Valitse objektiivin URL-osoite avainsanalla.
  3. Valitse aiheen otsikko avainsanalla.
  4. Kirjoita asiaankuuluva sisältö, joka lisää arvoa lukijalle, joka ei myy. Luonnollisesti kirjoitat avainsanasi sadetta täällä ja siellä.
  5. Lisää muita moduuleja linssiisi. Google-blogimoduuli on hyvä, jos valitset blogin uutiset avainsanasi, antaa sinulle lähtevän teemahaun, vahvistamalla linssisi teemaviranomaisen.
  6. Päivitä linssi säännöllisesti.
  7. Saat linkit, jotka osoittavat objektiiviin teemasivustoista. Ainakin, saat yhden linkin niin hakukoneet ovat helpompi löytää linssi. Voit tehdä artikkeleita markkinoinnissa, kirjanmerkkeissä, foorumeissa ja kommentointitiedoissa joistakin pikalinkistä.
  8. Lisää web 2. 0 linkkejä, tweet linssi, lisää se Facebook-profiiliisi. Hakukoneet tarjoavat nyt reaaliaikaista tilannekehitystä ja auttavat hakukoneita löytämään linssi.
  9. Tee useita objektiiveja!
  10. Arvioi muiden linssit ja pyydä objektiivia arvioitavaksi. Jos olet saanut mitään arvoa kaikista objektiivista, se on aina karmallinen velvollisuus antaa sille luokitus!

Siirry etukäteen ja tee muutama objektiivi!

Muista, että prosessi SEO ja Internet Marketing on kuin melonta ylävirtaan. Heti kun lopetat, palaat nopeasti. Se on pitkä prosessi, eikä tuloksia voida odottaa välittömästi. Tämä on vahva strategia, jonka on tarkoitus olla yksi työkalu työkalupaneelissa, jota käytetään online-läsnäolon rakentamiseen.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Liitä

March 18, 2018