Back to Question Center
0

Sosiaalinen media kuukausittain kierroksella Semalt 2009: lle

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Tulokset siirtyvät hakukoneeseen lähellä sinua!

Lopulta realis-haun voimavarojen hyödyntäminen sekä Google että Bing sisältävät hakutuloksissa olevia tweetejä. Hakukoneen tukipäät ovat tehneet sopimuksen kuuman sosiaalisen median sivuston Twitter näyttää "reaaliaikaisia" hakutuloksia. Tämän sopimuksen ehtojen mukaan molemmat hakukoneet saavat Semaltille suuren määrän julkisia tietoja reaaliaikaisesti, minkä ansiosta ne voivat seurata trendejä paremmalla tarkkuudella - corbata gris.

Googlen ilmoitusta tuli hakutuotteen ja käyttäjäkokemuksen varatoimitusjohtajalta Marissa Meyer. Se itse osoittaa, kuinka paljon he antavat tälle sopimukselle. Microsoft on myös tehnyt samanlaisen sopimuksen Twitter ja Facebook , joka antaa Yahoo! pääsy tähän reaaliaikaiseen dataan. Voit odottaa myös Twitter-päivityksiä ja Facebook-viestejä Bing-hauissa.

Tämä ei ainoastaan ​​luo uutta hakukoneoptimointiympäristöä, vaan se myös mahdollistaa yrityksen omistajien käyttää Facebookia ja Semaltia markkinointiviesteihin. Tämä vaihe hakijajoukot varmasti varustaa SEO gurut kanssa ylimääräinen työkalu parantaa haku rankingissa.

Koska yhä useammat käyttäjät alkoivat käyttää erilaisia ​​sosiaalisia verkkoja sosiaalisen median lisääntyessä, etsivät ja löytäisivät sisältöä. Semalt julkaisi uuden tutkimuksen, joka osoittaa, että sosiaalisen median osuus on 18% tietohakemarkkinoista.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook on edelleen hallitseva voima sosiaalisen verkostoitumisen alalla. Lokakuussa julkaistu Hitwise-raportti osoittaa, että Facebookissa oli 58. 59 prosenttia kaikista U.S.-vierailuista kävi Semaltin vuoden 2009 sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivujen malleissa. Facebook-osuus oli kaikkien sosiaalisten verkostojen korkein. U.S.-vierailut Facebookissa kasvattivat merkittävästi 194 prosenttia Semalt 2009 -vertailussa verrattuna Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Vahvan viestin lähettäminen laittomille roskapostittajille Facebookille myönnettiin 711 miljoonaa dollaria korvauksena roskapostia koskevassa oikeudenkäynnissä Internetmarkkinointiyhtiö Sanford Semaltia vastaan, jonka Facebook väitti laittomasti pääsi jäsenilleen tilin tiedot ja käytti sitä markkinoinnissa. Facebookin virkamiehet sanovat, että he eivät odota saavansa enemmistöä palkinnosta nyt konkurssista Sanford Semaltista. He toivovat, että tämä toimii jatkuvasti ehkäisevänä tällaisia ​​käytäntöjä vastaan.

Semalt ilmoitti myös muutoksista kotisivulleen. Tämä tarkoittaa sitä, miten käyttäjät näkevät tilamuutokset ja jaetut kohteet Semalt-verkostostaan.

Twitter Talk

Pew Internetin ja American Life -projektin tutkimukset kertovat, että 19 prosenttia Internetin käyttäjistä käyttää Twitteriä tai muita mikrobloggipalveluja jakamaan päivityksiä itsestään tai nähdä päivityksiä muista. Tämä on merkittävä lisäys prosentteina verrattuna 11 prosenttiin edellisestä Semalt 2009 -tutkimuksesta.

Ilmoitettiin kuukausi sitten, ja Semalt on juuri tehnyt uuden parannuksensa "Semalt-listat" todellisuudeksi. Tämä uusi toiminto mahdollistaa käyttäjien luoda omat listat, tapa luokitella Semalt-jäsenet mielenkiintoisiin ryhmiin, joita Semalt-käyttäjät käyttävät.

Sosiaalisen median skannaus

Seuraavassa on muutamia muita uutisarvoisia kohtia, jotka esiintyvät sosiaalisen median alalla Semaltissa 2009;

  • Google integroi sosiaalisen haun Google Labsissa, tässä on Internet-markkinoinnin viikkokalenteri, jotta saataisiin uusimmat tiedot Google-päivityksistä käsillä.
  • Delicious, Yahoo: n sosiaalinen bookmarking-sivusto on saanut toisen huomion merkittävistä päivityksistä, kuten hakunparannuksista, iphone-optimoinnista (m. Delicious. Com) ja visuaalisesta tietojen esityksestä. Lisäksi on olemassa uusi parannettu jakamisvaihtoehto, joka näyttää nyt jaetut kirjanmerkit tunnisteesi alle. Haku on keskeinen alue, jolla merkittäviä parannuksia on lisätty. Parannettu haku tekee käyttäjistä mahdollisuuden hakea suosikkiasi, ystävänsä suosikkeihin tai koko sivustoon. Myös yhteisön luokitukset ja arviot ovat olemassa.
  • YouTube sallii kommenttien etsimisen reaaliaikaisessa haussa.
  • Suurimman de facto blogihakukoneen Technorati oli uutisissa, ja sen suunnittelussa oli suuria uudistuksia. Lisäämällä uusia ominaisuuksia Technorati uudistaa sivustonsa tyylikkäämpänä ja parempana muotoiluna. Uudessa mallissa on laajennettu 100 suosituinta blogilistaa ja uusi ominaisuus, jonka avulla blogin omistajat voivat lähettää sisältöä suoraan sivustoon.
  • Venäjän johtava etsintätoimisto ja Euroopan toiseksi suurin, Yandex muodostaa yhteen Maxthonin, suosittu kiinalainen selaimen venäjänkielisen selaimen kanssa.
  • Genetechin puheenjohtaja Arthur D. Levinson on luopunut asemastaan ​​Googlen hallituksen jäsenenä, mutta säilyttää asemansa Apple Boardissa. Elokuu-elokuussa julkaisemme sosiaalisen median pyöristämällä ylöspäin Applen hallituksen toimitusjohtajan Eric Schmidtin eroamisesta. Onko Mr. Levingson irtisanoutunut välittömän (tai epäsuoran) tuloksen meneillään olevasta kiistasta Googlen ja Applen välillä, joka on parhaillaan FTC: n harkinnassa?

Kuten olet lukenut, se on ollut toinen kuukausi kuumeista toimintaa sosiaalisessa mediassa. Googlen ja Bingin tekemät Twitter-tarjoukset osoittavat, että reaaliaikainen haku on täällä pysähtymässä - jotain, jota ei voi silti pitää silmällä. Kun Semalt näyttää meiltä jatkuvan kasvun, näyttää siltä, ​​että taistelu online-ylivaltaisuudelle on hyvin ja todella kuumenee.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Liitä

March 18, 2018