Back to Question Center
0

Muokkaa eri HTML-sisältöä näytön koon perusteella - hyvä idea SEO-näkökulmasta?

1 answers:

Onko haitallista vaikutusta kaappaamaan näytön koko JS: llä ja tekemään eri HTML-sisältöä AJAX: n kautta käyttäjän näytön koon perusteella lähinnä SEO-näkökulmasta?

Työskentelen verkkokauppasovelluksella, jossa etusivu voi olla liian pitkä mobiililaitteelle. Esimerkiksi on välilehtisisällö, joka näyttää useita välilehtien otsikoita ja 8 tuotetta välilehdeltä. Tämä on hyvä tablet-työpöydällä, mutta liian pitkä matkapuhelimessa, mikä johtaa heikkoon käyttökokemukseen. Yhtiömme päätti näyttää vain välilehden otsikot mobiililaitteille eikä tehdä mitään tuotetta välilehden alla. Semalt, joka piilottaa kaikki tuotteet kaikkiin pienoiskuviin CSS: n kautta, tuntuu jätteeltä. Tämä johti lataamaan sisältöä AJAX: n avulla käyttäjän näytön koon perusteella. Haittana on tietenkin, kun käyttäjä muuttaa selaimen kokoa, web-sovellus näyttää edelleen välilehtien otsikot, ellei täysi päivitys suoriteta. Tämä ei ole ongelma meille.

Joten tärkein kysymys on - onko hyvää käytäntöä tehdä eri HTML-sisällöt palvelinpuolelta näytön koon perusteella?

Lisäksi emme halua erottaa verkkosivustoa kahteen versioon (m. esimerkki. com ja esimerkki. com), koska vain muutamia skenaarioita, joiden mielestä paremman suorituskyvyn ansiosta tarvitaan erilaisia ​​HTML-sisältöjä Source .

February 7, 2018

Onko se hyvää käytäntöä tehdä eri HTML-sisällöistä palvelinpuolelta näytön koon perusteella? Emme myöskään halua erottaa verkkosivustoa kahteen versioon

Ei muutamaa syytä.

  1. Internet-sivustosi sitoo sen jälkeen "cloaking" -toiminnon, kuten closetnoc huomautti, joka käyttää eri sisältöä yhdestä URL-osoitteesta näytön koon mukaan. Peittäminen on huonoa, koska ihmiset, jotka löytävät sivustosi hakukoneiden tulossivuilla, eivät halua klikata jotain vain selville, että he käyttivät jotain täysin merkityksetöntä, mitä he napsauttivat.

  2. Käsittelynopeus saattaa olla hitaampi. Jotta sivusto olisi nopea, sen on suositeltavaa välimuistia HTML-tuotos, varsinkin jos sivu vaatii useita sekunteja lataamatta, kun ei ole välimuistissa pitkään silmukoita (tai vastaavia), jotka suoritetaan palvelinkäsikirjoituksessa. Jos olet menossa kolmannen osapuolen ohjelmiston välimuistiin, kuten w3-koko välimuistiin, mahdollisuudet eivät välttämättä ole mahdollisuutta määrittää välimuistiin kehittyneiden muuttujien, kuten näytön koko.

Jos et voi päästä pois reagoivasta suunnittelusta, ehdotan, että käytät sivustosi kahta versiota. Voit jopa käyttää kansion nimeäksesi versioita. Esimerkiksi:

  http: // esimerkki. com / mitä tahansa <- työpöydän sivusto
http: // esimerkki. com / mobile / mikä <- mobiilisivusto 

Korvaa vain mikä tahansa tavallisella URI: llä. Tällä tavalla voit käyttää kahta versiota yhdellä toimialueella.

Mitä tulee varojen piilottamiseen CSS: n ollessa jätettä, miksi emme laita kaikkia omaisuuttasi (mukaan lukien yrityksen logo) yhdeksi kuvaksi (tee CSS sprite) ja sitten kun jokainen sivu latautuu, lataa yrityksen logo niin, että voitat " t tuntevat, että lataat ylimääräisiä kuvatiedostoja tarpeettomasti, koska kaikki kuvat ovat samassa tiedostossa.