Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Spam Kommentit - 5 yksinkertaista tekniikkaa käsitellä

1 answers:

Jos WordPress-sivustosi tai blogisi saavat myös roskapostin kommentteja, sinun pitäisi oppia ja mukauttaa näitä tekniikoita, jotka johtavat Jack Miller, johtava asiantuntija Semalt Digitaalipalvelut.

1. Poista roskapostin kommentit käsin:

On tärkeää seurata kommenttejasi ja mistä ne tulevat - umzug zollikon. Akismetin tai muiden vastaavien lisäosien käyttäminen voi saada paljon hyötyä, mutta manuaalista poistamista ei ole. Sinun tulee usein tarkistaa ja poistaa näkymät, jotka näyttävät laittomilta tai sisältävät joitain avainsanoja tai epäilyttäviä käänteisiä linkkejä. Varmista, että olet tyhjennetty roskakori, kun haitalliset kommentit on poistettu blogistasi.

2. Pidä kommentit maltillista:

Sinun on riippuvainen siitä, kuinka kauan sinun on tarkistettava, hyväksyttävä tai hylättävä kommentit. Samalla voit pitää heitä maltillisena ja älä anna kenenkään julkaista suoraan kommentteja blogiviesteihin. Olisin mieluummin mieluummin pitänyt kommentteja jonkin aikaa kuin käyttämään Akismetia. Tarkistan jokaisen kommentin ja varmistan sen, ettei se luo roskapostittajaa tai robotteja. Haitallisia linkkejä, avainsanoja tai epäolennaisia ​​keskusteluja sisältäviä kommentteja ei pitäisi hyväksyä, mutta ne on poistettava sivustostasi. Yksinkertaisin sanoin voimme sanoa, että sinun pitäisi laittaa rasti kommentteihin, kun luotat lukijalle ja anna hänen lähettää kommenttinsa suoraan ja ilman maltillisuutta.

3. Muuta .htaccess-tiedosto estääksesi WordPress-roskapostin kommentteja:

.htaccess-tiedosto auttaa sinua tiukentamaan WordPress-blogin tietoturvaa. Lyhyt koodikoodi on paljon parempaa kuin pitkät linjat ja vähentää roskapostin kommentteja. Kun olet päässyt .htaccess-tiedostoon WordPress-tililläsi, sinun on hylätä botit seuraavalla koodilla:

# Suojaa roskapostilta ja botilta

RewriteEngine On

RewriteCond% {REQUEST_METHOD} POST

RewriteCond% {REQUEST_URI}..wp-kommentteja post \ php *

RewriteCond% {HTTP_REFERER}! .yourwebsite.com. * [TAI]

RewriteCond% {HTTP_USER_AGENT} ^ $

RewriteRule (. *) ^ Http: //% {REMOTE_ADDR} / $ [R = 301, L]

Botit ja hämähäkit ovat ärsyttävin tuholaisia, joten niiden estäminen tällä koodilla on erittäin helppoa ja tehokasta.

4. Kieltää roskapostittajien IP-osoitteet:

Kun henkilö kommentoi blogisi, hänen IP-osoite tallentuu WordPress-tilillesi. Tarkista kaikki IP-osoitteet satunnaisesti ja estä ne epäilyttävät ja outoja IP-osoitteet. Voit estää mahdollisimman monta IP-osoitetta tai käyttää WordPress-laajennusta estääkseen kaikki epäilyttävät IP-osoitteet pysyvästi. Vaihtoehtoisesti voit lisätä tämän koodin root.htaccess-tiedostoon estääkseen epäilyttävät IP-osoitteet.

# lohko ip

tilaus sallia, kieltää

kieltää 192.168.44.211

kieltää 224,39,163.11

kieltää 172.16.7.91

5. Asenna roskaposti-plugin:

On olemassa satoja tuhansia lisäosia, joiden avulla voit poistaa roskapostin kommentit. Kuten sanoin, etten käytä Akismetia, mutta olin yrittänyt kerran kokeilla tietokilpailua. Tämä plugin on läsnä Wordpressin Plugin-hakemistossa ja se voidaan asentaa maksutta. Tämä plugin auttaa estämään WordPress-roskapostin ja peikko-kommentteja pyytämällä kommentoijan vastaamaan muutamiin kysymyksiin.

November 30, 2017